Meppel

Eendaagse Tuinreis G&B Meppel e.o. naar Gelderland

14 september 2024

We bezoeken in Apeldoorn een mooie privétuin en rijden na koffie/thee met wat lekkers, door naar Herwen. Hier is de prachtige Prairietuin van Jelle Grintjes. Jelle is tuinontwerper, en heeft honderden tuinen en projecten ontworpen. Wij gaan genieten van zijn 5000 m2 grote showtuin met 20.000 vaste planten en grassen in natuurlijke en ook verrassende combinaties.

Vanuit Herwen gaat de reis naar “Eetlokaal Zevenaar” dat gevestigd is in het Polderhuis van landgoed Sevenaer, www.eet-lokaal.com voor de lunch. Hierna kunnen we landgoed Sevenaer bekijken, een uniek historisch erfgoed in het centrum van Zevenaar. www.huissevenaer.nl

Na drie kwartier in de bus, komen we aan bij de Biologische kwekerij “de Hessenhof” in Ede. De Hessenhof staat sinds jaar en dag bekend om het onvergelijkbaar sortiment aan vaste planten. Uit een bestand van 7000 verschillend moederplanten worden jaarlijks vol enthousiasme zo’n 3000 soorten vermeerderd, waarvan u er altijd wel 2500 op de verkoopbedden vindt. Mooie, nuttige en betrouwbare planten.

We zijn om 18 uur terug in Meppel.

 

Vertrek:                          8:15 uur (verzamelen om 8 uur) NS station Meppel

Prijs:                                € 70,- pp inclusief koffie/thee en lunch

Opgave/inlichtingen:    vóór 15 augustus bij Roelof ten Buur, roelofbuur23(at)gmail.com

*Uw opgave is definitief na overmaking van € 70,- op banknummer NL92INGB0799897612

t.n.v G. ten Buur-Westerbeek