foto's

Welkom op Groei & Bloei Meppel

De afdeling Groei en Bloei Meppel bestaat al vele jaren. Wij hebben een actief Opens external link in new windowbestuur en momenteel ca. 226 leden.( 1 januari 2018)

Het programmaboekje 2018-2019 staat weer op de Opens external link in new windowwebsite. Kijk Initiates file downloadhier voor de lezingen en workshops in het komende seizoen.

Zie ook Opens external link in new windowde agenda voor een overzicht. Wij zijn vooral een club van enthousiaste tuinliefhebbers. Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief met tips, activiteiten en wetenswaardigheden op tuingebied. Ontvangt U deze nieuwsbrief nog niet, stuur dan een mailtje naar meppelgroeienbloei(at)gmail.com  ( nb. Ook niet-leden kunnen deze ontvangen)

Tuinclubs: Binnen onze afdeling functioneert een aantal tuinclubsDeze gaan gedurende het jaar regelmatig op tuinbezoek in de wijde regio of naar interessante kwekerijen. Voor meer info: meppelgroeienbloei@gmail.com

Wilt U lid worden? Vraag dan een PROEFNUMMER aan van het maandblad Groei&Bloei.

Ontvang een cadeau of korting als U nu lid wordt.  SPECIALE AANBIEDING voor nieuwe leden.

Deze maand in Groei & Bloei

Bye Bye Buxus