foto's

Welkom op Groei & Bloei Meppel

Op 25 en 26 mei 2019 zijn diverse tuinen in onze regio open voor bezoekers. Zie voor Opens external link in new windowhet overzicht van open tuinen.

De afdeling Groei en Bloei Meppel bestaat al vele jaren. Wij hebben een actief Opens external link in new windowbestuur en momenteel ca. 226 leden.( 27 april 2019)

Wij zijn  een club van enthousiaste tuinliefhebbers. Maandelijks versturen wij een digitale nieuwsbrief met tips, activiteiten en wetenswaardigheden op tuingebied. Ontvangt U deze nieuwsbrief nog niet, stuur dan een mailtje naar meppelgroeienbloei(at)gmail.com  ( nb. Ook niet-leden kunnen deze ontvangen)

Tuinclubs: Binnen onze afdeling functioneert een aantal tuinclubsDeze gaan gedurende het jaar regelmatig op tuinbezoek in de wijde regio of naar interessante kwekerijen. Voor meer info: meppelgroeienbloei@gmail.com

Wilt U lid worden? Ga dan naar de site van het Opens external link in new windowmaandblad Groei&Bloei.

Ontvang een cadeau of korting als U nu lid wordt.  Er zijn vaak speciale aanbiedingen voor nieuwe leden.

Deze maand in Groei & Bloei

Code rood: slakken
Verliefd op Jan van Leeuwen - Blik op de Tuin(906)