Noord Nederlands Bloemschikevenement NNBE 9 maart 2024

De voorbereidingen voor een volgende editie van het NNBE zijn in volle gang. Tijd dus voor wat meer details. Het evenement zal worden gehouden op 9 maart 2024 in het Multifunctioneel Centrum De Wier in Ureterp. De opzet is als volgt. Er zijn 2 groepen: recreanten en gevorderden. Deelnemers beslissen zelf in welke groep ze mee willen doen. Er is één opdracht per groep. De opdracht wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Aan de deelnemers worden alle materialen samen met de opdracht uitgereikt aan het begin van het evenement. De Noord-Nederlandse kampioen bloemschikken wordt gekozen uit de deelnemers van de gevorderdengroep door een professionele jury. ‘s Middags is er een bloemschikdemonstratie met verloting van de gemaakte arrangementen. Na afloop hiervan kunnen de werkstukken van de deelnemers worden bewonderd. Bezoekers zijn welkom voor het middagprogramma. De kosten voor deelname zijn €45,- voor leden van Groei&Bloei, en €55,- voor niet-leden.  Bezoekers betalen €7,- voor leden van Groei&Bloei, en €10,- voor niet-leden. Opgeven kan tot uiterlijk 7 februari 2024. Vul het bijgevoegde aanmeldingsformulier in en stuur het op! Het wedstrijdreglement wordt half februari aan alle deelnemers toegestuurd. Wil je alleen naar de bloemschikdemonstratie ’s middags? Ook dan is het nodig om je op te geven. maximaal 150 personen in de zaal, en vol is vol.

Update januari 2024

Er hebben zich inmiddels al veel mensen opgegeven om mee te doen. Er is nog plaats voor een beperkt aantal deelnemers, maar reageer snel, want vol is vol. Bezoekers kunnen 's middags de bloemschikdemonstratie van Melissa Smedes bijwonen en de stukken bewonderen die door de deelnemers zijn gemaakt. Alle details vind je in de bijgevoegde nieuwsbrief. Wil je zeker zijn van een plekje voor de demonstratie? Stuur een mailtje naar NNBE.groei(at)gmail.com. Samen maken we er een fantastische dag van!

Contact: NNBE.Groei(at)gmail.com

Inschrijfformulier: Klik hier